web maker
MARKNADSFÖRING

kommer kosta dig många bra kunder och uppdrag.
Vi önskar ändra på det så du får in så många uppdrag som du bara kan få.

Vi hjälper dig med din marknadsstrategi. Om du tycker det är svårt att ta ett bra helhetsgrepp om din marknadsföring så har du helt rätt. Det är inte enkelt. Om du känner att du inte hinner fokusera på det så gör du rätt i att fokusera på dina kunder och tjänster. Vi tar då hand om din strategi, kampanjer eller bara annonseringen och genomförandet av dem och uppföljningen efteråt.


Köp en timbank så tar vi det löpande arbetet med att genomföra dina marknadsaktiviteter också.

STRATEGI

Det är alltid bra att ha en plan

Om du vet vad du skall göra och när, är en marknadsfördel redan där gentemot dina konkurrenter som inte har en strategi. Allt bygger på förberedelser, planering och förmågan att genomföra.

MARKNADSAKTIVITETSPLAN

En ktivitetsplan som sträcker sig över 12 månader

För att lyckas med sin marknadsföring bör man ha en plan på vad som skall göras och när det skall utföras. Ofta faller marknadsföringen på att planeringen inte görs utan man kör från höften när olika tillfällen dyker på en.

DESIGN AV MARKNADSMATERIAL

En god design är värt guld i dina händer

Vi tar fram det material som ditt företag behöver. Det kan vara allt från en företagslogotyp eller en Grafisk profil. En annons eller en broschyr, Hemsida eller kampanjmaterial till Facebook eller en mässa.

ON-LINE 24-7

Var synlig även när du sover.

Att konstant vara synlig och uppdaterad är ett strävsamt arbete och det kräver en insats för att lyckas med detta. Om du inte gör det så kan du vara säker på att dina kunder hittar dina konkurrenter i stället för dig.

Följ oss på